Syntymäpäivä

image

Kaunis kiharapäinen tyttäremme syntyi eilen illalla kuudelta (rv 38+6).

Edeltävänä yönä yhdeltä luulin lapsiveden menneen (myöhemmin selvisi että ilmeisesti kyseessä olikin vain limatulppa) ja säännölliset supistukset alkoivat saman tien. Pystyin onneksi vielä torkahtelemaan niiden välillä. Aamuyhdeksältä kätilö tuli kotikäynnille katsastamaan tilanteen mutta oli sitä mieltä että supistukset eivät vielä olleet järin tehokkaita. Hänen lähdettyään teho kasvoi kertaluokalla ja yhden aikaan hän tuli uudelleen käymään. Sitten siirryimmekin jo synnytystalon puolelle, jossa kätilö totesi minun olevan n 8 cm auki, joten pääsin saman tien ammeeseen. Siellä ihana kiharapää syntyikin

Kipulääkitystä en saanut, mihin olin synnytystalon kyseessä ollessa varautunutkin. Onneksi en osannut pelätä kipujen vahvuutta etukäteen – etenkin lopuksi sattui kyllä ja paljon, ja kurkunpää on arka ”äänenkäytön” jäljiltä. Kätilö kyllä auttoi hienosti hengittelemään normaalisti supistusten välillä. Nyt onneksi synnytyskipu alkaa unohtua, ja koska tikkejä ei tarvittu on olo kohtuullinen, joskin hyvin väsynyt.

Nyt sitten opetellaan kotona uutta arkea, kotikätilö tulee pian käymään ja katsastamaan että meillä on kaikki hyvin ja opettamaan kaikenlaista käytännöllistä.

Tietoja TuuliaK

TuuliaK asuu suurkaupungissa tulevan vaimonsa kanssa. Esikoiselle on lähetetty kutsu osallistua elämämme kemuihin, osallistumisen arvioitu ajankohta on 20.6.2012. TuuliaK tykkää neulomisesta, lukemisesta, pyöräilystä, telttailusta, kahviloissa istumisesta, klassisesta musiikista, matikasta, ihmisten tutkailemisesta, vieraista maista ja elämästään.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Syntymäpäivä

  1. Eileithyia sanoo:

    Oi, paljon onnea!

  2. Lintukka sanoo:

    oo vautsi, onnee 🙂
    Muutenkin mielenkiintoinen blogi, vasta tänään tänne eksyin..ja taisin kerta heitolla lukea kaiken läpi. Vielä jos kuvia olisi enemmän niin olisi melkeimpä täydellinen! 🙂

  3. TuuliaK sanoo:

    Kiitos! Meille kuuluu hyvää, mutta Kiharapään syntymän jälkeen on bloggaamisaika ja -kiinnostuskin jotenkin vähentyneet. Palaan kyllä pian kertomaan adoptioprosessin etenemisestä.

  4. Veera sanoo:

    Moi! Ihana kuva ❤ Mites nuo adoptioasiat ovat edenneet? Meilläkin laitettu paperit jo menemään.

Jätä kommentti